PE-Methode®

Brengt mensen en teams daar waar zij willen zijn.
 

Soorten Coaching

Een duurzame verandering in houding in gedrag. Dat is wat de coachingtrajecten bewerkstelligen. Ideaal als je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, meer inzicht wilt in jouw belemmeringen en wilt zoeken naar je kracht en de mogelijkheden om deze in te zetten. Het woordje ‘wilt’ komt niet voor niets steeds terug; de wil om te veranderen is noodzakelijk. Net als commitment en inzet.

Persoonlijke Coaching

‘Ik weet wat ik moet doen. Ik had mezelf ook voorgenomen het deze keer zo te doen en weer lukte het me gewoon niet.’ Deze zin hoor ik vaak van mijn klanten. Zij kunnen analyseren, hebben door hoe het zit én hebben ook veel gedaan het anders te doen. Door allerlei facturen lukt het echter toch niet om duurzaam te veranderen.Met persoonlijke coaching kun je verkennen wat maakt dat jij vastloopt en hoe jij dit kunt veranderen. Ik gebruik hiervoor de PE-methodiek. De eerste zorg is dat de dynamiek van het vastlopen jou niet langer gijzelt. De praktijk laat zien dat het werkt. Het is én-én; persoonlijke coaching geeft inzicht én brengt verandering zodat jij ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt wat jij jezelf hebt voorgenomen. 

Korte Coach interventies

Om je carrière een impuls te geven, kun je ook kiezen voor korte interventies. Deze zet ik in op basis van het TriMetrix-profiel. Dit profiel geeft een blauwdruk van jouw gedragsstijlen, drijfveren, denkstijlen en talenten).

 Team Coaching

‘Het team loopt niet lekker omdat ...’ En dan begint het ... Vaak ligt het aan de omgeving, het bedrijf, de manager enzovoorts. Maar wat speelt er nu werkelijk? Hoe werken jullie binnen het team? Hoe zouden jullie willen werken? En welke houding en gedrag zijn nodig om het team weer optimaal te laten fungeren? Na het nodige schrijf- en denkwerk willen we jouw team graag aan de slag zien. We willen kijken of de teamleden de opgeschreven houding en gedragsaspecten ook kunnen laten zien. Bij de eerste opdracht is de eerste interventie meestal al na drie seconden. Er worden dus afspraken gemaakt, maar teamleden houden zich er niet aan. Maar hoe komt dit? Het begrip ‘bewustzijn’ speelt een grote rol. En dan gaan we pas echt aan de slag … Ook bij teamcoaching gebruiken we de PE-methodiek, zodat teamleden begrijpen welke dynamieken er spelen in het team om echt samen te werken. Want het team laten excelleren, begint bij elk individu en zijn/haar inzet om de interactie te verbeteren. 

Het coach- en trainingsaanbod staat bij diverse brancheverenigingen ingeschreven bij hun cursusaanbod. Dit betekent dat je bijdragen voor jouw persoonlijke en teamontwikkeling kunt aanvragen.

 Kik hier om naar de branchepagina te gaan 

 

 
Opbellen
E-mail