PE-Methode®

Brengt mensen en teams daar waar zij willen zijn.
 

Boek " Excelleren in vrijheid".

Een boek geschreven door mijn collega Peter Roemeling en een welkome aanvulling op uw persoonlijk ontwikkeltraject.


 

EEN BIJDRAGE AAN EEN MOOIERE WERELD

Met dit boek  inspireert Peter met een visie op persoonlijke ontwikkeling. En je aan te sporen meer zelfkennis te verkrijgen en bewuster te worden van jezelf, zodat je jezelf (verder) ontwikkelt. Hij is ervan overtuigd dat mensen die bewuster zijn van zichzelf ook bewuster worden van hun omgeving. Dat heeft een positieve weerslag op de omgeving die hierdoor dus meeverandert. Zo draag jij bij aan een mooiere wereld. Samen zetten we op deze manier kleine stapjes op weg naar meer vrijheid.

Excelleren in vrijheid | Een recept voor persoonlijke ontwikkeling is een nuttig en waardevol handboek voor iedereen die behoefte heeft aan handvatten, meer structuur en aansprekende voorbeelden om sturing te geven aan zijn of haar eigen leven. Duik in de levens van bekende mensen en maak kennis met zes waarden voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van de visies van bekende filosofen zoals Socrates, Hartman, Arendt en Bieri beschrijft het boek waarom deze waarden universeel zijn voor elk mens.

Vervolgens kun jij onderzoeken in welke mate ze betekenis hebben voor jou. Met dat inzicht stel jij, jouw eigen recept voor jouw persoonlijke ontwikkeling samen. Wie hiermee aan de slag gaat, creëert voor zichzelf de ruimte om te ‘Excelleren in vrijheid’.Copyright 2018: Peter Roemeling

SPECIFICATIES

Binding: hardback
Distributievorm: boek (print, druk)
Formaat: 170 x 240 mm
Pagina’s: 201
Uitgeverij: De Zwerm Groep | Peter Roemeling
ISBN: 9789081216302
Datum publicatie: april 2018
 

 
Opbellen
E-mail